BookBucket Algemene Voorwaarden en Privacyovereenkomst

BookBucket is een app ontwikkeld voor iOS en Android. De app biedt je de mogelijkheid om lijsten samen te stellen met boeken die je gelezen hebt en nog wilt lezen.

De app is ontwikkeld volgens het privacy by design principe. De gebruiker hoeft geen account aan te maken. De app verzamelt geen persoonsgegevens en bevat geen trackers van derden. Het is daarom voor de ontwikkelaar van BookBucket niet mogelijk om de lijst met boeken terug te herleiden naar een persoon.

De app biedt de mogelijkheid om notities te maken. Deze zijn ze alleen door de gebruiker zelf in te zien. Andere gebruikers hebben geen toegang tot deze notities tenzij de gebruiker dit expliciet toestaat. Deze notities worden op de server van BookBucket opgeslagen.

De informatie in BookBucket wordt automatisch verkregen via externe, publieke, APIs van Google Books en Bol.com. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij proberen met zorg te verwijzen naar de bron van de informatie. Indien de informatie onjuist of onvolledig is, kan er contact worden opgenomen en zal BookBucket zo snel als mogelijk de informatie corrigeren.

De gebruiker dient zelf zorg te dragen voor een backup van de informatie op het device. Zonder zo'n backup is het niet mogelijk om toegang te verlenen tot de in BookBucket opgeslagen informatie. Als de app wordt verwijderd van het apparaat gaan daarmee ook de opgeslagen gegevens verloren.

De functionaliteiten in de app kunnen in de loop van de tijd veranderen. Deze voorwaarden zullen indien nodig ook worden aangepast.

Veel plezier bij het gebruik van BookBucket!

Laatst gewijzigd: 16-01-2021